Meniu
Cosul tău

Blugi De Dama

Blugi De Dama

Pantaloni Tip blugi, blue jeans sunt pantaloni a milioane de femei din întreaga lume, elastici, drepți, strâmți sau normali, cu talie înaltă sau tip boyfriend , Blugi sunt ceea ce preferam când vine vorba de îmbrăcăminte, lejera, la moda și practica!Colecția noastră include piese diferite prin croi, model și țesătură, putând alege ceea ce ți se potrivește în funcție de stilul tău.Blugi sunt obiectul vestimentar ce este nelipsit din dulapul oricărei femei, însă moda se schimba și noi te ajutam sa ții pasul cu ea, invitandu-te sa vizualizezi modele deosebite prin culoare, croiala și textura din catalogul de Blugi!

Blugi Dama Negri Vatuiti Snow Blugi Dama Negri Vatuiti Snow
Nou Cel mai vândut Vatuit
Blugi cu talie înaltă, grosi, vatuiti, confortabili si foarte elastici, culoarea neagra avand si efect de subtiere, ajutand la definirea formelor intr-un mod placut si feminin.Blugi negri sunt preferati din garderoba oricand si oriunde putand fii imbracati cu orice ocazie!Tabel MarimiMarimea 26..
115,00Lei

Blugi Dama Negri Vatuiti Marime Mare Iris Blugi Dama Negri Vatuiti Marime Mare Iris
Nou Si Marime Mare
Blugi cu talie înaltă, grosi, vatuiti, confortabili si foarte elastici, culoarea neagra avand si efect de subtiere, ajutand la definirea formelor intr-un mod placut si feminin.Blugi negri sunt preferati din garderoba oricand si oriunde putand fii imbracati cu orice ocazie!Marimea 32 Talie(..
115,00Lei

Blugi Dama  Semi Vatuiti Albastru Inchis Eloise Blugi Dama  Semi Vatuiti Albastru Inchis Eloise
Nou Cel mai vândut Vatuit
Blugi sunt pantalonul cel mai practic din garderoba oricarei femei.Blugi bleumarin cu talie inalta,semi vatuiti si foarte elastici sunt ideali pentru zilele geroase de iarna,sunt ceea ce oricarei femei nu trebuie sa ii lipseasca.Alege un model nou,gros vatuit,elastic si foarte comod!.Tabel MarimiMar..
109,00Lei

Blugi Dama Adalyn Vatuiti Bleumarin Blugi Dama Adalyn Vatuiti Bleumarin
Nou Cel mai vândut Vatuit Stoc epuizat Stoc epuizat
Blugi sunt pantalonul cel mai practic din garderoba oricarei femei.Blugi bleumarin cu talie inalta,vatuiti si foarte elastici sunt ideali pentru zilele geroase de iarna,sunt ceea ce oricarei femei nu trebuie sa ii lipseasca.Alege un model nou,gros,elastic si foarte comod!.Tabel MarimiMarimea 26..
115,00Lei

Blugi Dama Ada Semi Vatuiti Bleumarin Inchis Marime Mare Blugi Dama Ada Semi Vatuiti Bleumarin Inchis Marime Mare
Nou Cel mai vândut Si Marime Mare Vatuit Stoc epuizat Stoc epuizat
Blugi sunt pantalonul cel mai practic din garderoba oricarei femei.Blugi bleumarin cu talie inalta,semi vatuiti si foarte elastici sunt ideali pentru zilele geroase de iarna,sunt ceea ce oricarei femei nu trebuie sa ii lipseasca.Alege un model nou,gros,elastic si foarte comod!.Tabel MarimiMarimea&nb..
99,00Lei

Pantaloni scurti de blugi, cu lungime medie, potriviți pentru plimbări, servici sau călătorii.Materialul este foarte elastic,talie inalta, închidere cu nasture și fermoar. Pantaloni Scurti de blugi sunt preferați doamnelor și domnișoarelor datorita ușurinței cu care pot fii asortați.Tabel MarimiMari..
45,00Lei
Blugi mom fit cu talie inalta,imbraca frumos corpul,punând in valoare feminitatea fara a fi perfect mulati.Blugi mom fit nu sunt elastici,de aceea croiala este lejera,pot fii purtati atat la job cat si in timpul liber.Tabel MarimiMarimeTalie (cm)Sold (cm)LungimeXS/34719897S/367410697M/387811097L/408..
75,00Lei

Blugi mom fit cu talie inalta,imbraca frumos corpul,punând in valoare feminitatea fara a fi perfect mulati.Blugi mom fit nu sunt elastici,de aceea croiala este lejera,pot fii purtati atat la job cat si in timpul liber.Tabel MarimiMarimeTalie (cm)Sold (cm)LungimeXS/34709897S/367510597M/387810897L/408..
75,00Lei

Blugi mom fit cu talie inalta,imbraca frumos corpul,punând in valoare feminitatea fara a fi perfect mulati.Blugi mom fit nu sunt elastici,de aceea croiala este lejera,pot fii purtati atat la job cat si in timpul liber.Tabel MarimiMarimeTalie (cm)Sold (cm)LungimeXS/34709897S/367510597M/387810897L/408..
75,00Lei

Blugi perfecti sunt cei in care te simti bine,blugi perfecti sunt cei ce iti fac ziua mai frumoasa doar fiindca astazi ai ales sa ii porti!Model de blugi  și elastic,practic,modern,rezistent,comod,tot ceea ce ai nevoie in fiecare zi!Blugi ce pot fii purtati in orice moment al zilei!Tabel Marimi..
95,00Lei
Blugi mom fit cu talie inalta,imbraca frumos corpul,punând in valoare feminitatea fara a fi perfect mulati.Blugi mom fit nu sunt elastici,de aceea croiala este lejera,pot fii purtati atat la job cat si in timpul liber.Tabel MarimiMarimeTalie (cm)Şold (cm)LungimeXS/34689291S/36729891M/387810391L/4081..
99,00Lei

Blugi Dama Zoe Marime Mare Negri Blugi Dama Zoe Marime Mare Negri
Si Marime Mare
Blugi perfecti sunt cei in care te simti bine,blugi perfecti sunt cei ce iti fac ziua mai frumoasa doar fiindca astazi ai ales sa ii porti!Model de blugi elastic,practic,modern,rezistent,comod,tot ceea ce ai nevoie in fiecare zi!Blugi ce pot fii purtati in orice moment al zilei!Tabel MarimiMarimeTal..
105,00Lei

Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)