Meniu
Cosul tău

Pantaloni De Dama Marimi Mari

Pantaloni De Dama Marimi Mari


Pantaloni Eleganti Visini, Masura Mare, Talie Inalta Lady's Pantaloni Eleganti Visini, Masura Mare, Talie Inalta Lady's
Cel mai vândut -27 % Stoc epuizat Stoc epuizat
Pentru o tinuta delicata si cocheta la birou sau la o intalnire alege sa porti pantalonii eleganti, de culoare grena . Acestia sunt confectionati dintr-un material care se aseaza frumos, delicat la atingere, ceea ce ii va face confortabili si lejeri la purtat.Pantaloni masura mare  confect..
65,00Lei 89,00Lei
Pantaloni  Dama Piele Eco Masura Mare Sarah Pantaloni  Dama Piele Eco Masura Mare Sarah
Cel mai vândut -25 %
A purta o pereche de pantaloni de piele este o demonstratie de stil.Talie inalta, croi lejer pe picior ce avantajeaza si formele mai plinute. Confectionat pana la marimea 3XL!MarimeTalie (cm)Şold (cm) LungimeS/M85-9095-10093M/L95-100100-11097XL/2XL100-110110-1201012XL/3XL110-115120-13..
49,00Lei 65,00Lei
Pantaloni Baako Masure Mare  Bleomarin Pantaloni Baako Masure Mare  Bleomarin
Cel mai vândut
Pantaloni dama  marime mare  din bumbac elastic, croi feminin cu efect modelator. Material  moale, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca se uzeaza in zonele esentiale. In talie cu elastic .  Talie inalta, croi lejer pe picior ce avantajeaza si formele mai plinute. Confectiona..
60,00Lei
Pantaloni de dama cu  marime mare cu talie inalta  din bumbac elastic, croi feminin cu efect modelator. Material  moale, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca se uzeaza in zonele esentiale. In talie cu elastic .  Talie inalta, croi lejer pe picior ce avantajeaza si forme..
60,00Lei
Pantaloni Dama Abby Vatuiti Masura Mare Pantaloni Dama Abby Vatuiti Masura Mare
Cel mai vândut -15 % Stoc epuizat Stoc epuizat
Pantaloni dama  masura mare negri cu vipusca alba din stofa elastica,vatuiti ideali pentu sezonul rece, croi feminin . Material  moale, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca se uzeaza in zonele esentiale. In talie cu elastic .  Talie inalta, croi lejer pe picior ce avantajeaz..
55,00Lei 65,00Lei
Pantaloni Dama Abi Vatuiti Masura Mare Pantaloni Dama Abi Vatuiti Masura Mare
Cel mai vândut -18 %
Pantaloni dama  masura mare negri cu snur in talie  din stofa elastica,vatuiti ideali pentu sezonul rece, croi feminin . Material  moale, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca se uzeaza in zonele esentiale. In talie cu elastic .  Talie inalta, croi lejer pe picior ce ava..
65,00Lei 79,00Lei
Pantaloni Dama Aisha Vatuiti Masura Mare Pantaloni Dama Aisha Vatuiti Masura Mare
Cel mai vândut Pre-comanda Pre-comanda
Pantaloni dama  marime mare negri cu  talie inalta din stofa elastica,vatuiti ideali pentu sezonul rece, croi feminin . Material  moale, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca se uzeaza in zonele esentiale. In talie cu elastic .  Talie inalta, croi lejer pe picior ce avan..
65,00Lei
Pantaloni Dama Gri Marime Mare Julie Pantaloni Dama Gri Marime Mare Julie
Cel mai vândut -37 %
Pantaloni dama  marime mare  de culoare gri din bumbac elastic, croi feminin cu efect modelator. Material  moale, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca se uzeaza in zonele esentiale. In talie cu elastic .  Talie inalta, croi lejer pe picior ce avantajeaza si formele mai plinu..
49,00Lei 78,00Lei
Pantaloni dama  marime mare elastici, croi feminin cu efect modelator. Material  moale, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca se uzeaza in zonele esentiale. In talie cu elastic .  Talie inalta, croi stramt pe picior ce avantajeaza si formele mai plinute. Confectionat pan..
45,00Lei 65,00Lei
Pantaloni Dama Masura Mare Negri Pantaloni Dama Masura Mare Negri
Nou Cel mai vândut
Pantaloni dama  masura mare negri cu dungi fine albe din stofa elastica . Material  moale, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca se uzeaza in zonele esentiale. In talie cu elastic .  Talie inalta, croi lejer pe picior ce avantajeaza si formele mai plinute. Confectionat pana l..
60,00Lei
Pantaloni dama  marime mare elastici, croi feminin cu efect modelator. Material  moale, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca se uzeaza in zonele esentiale. In talie cu elastic .  Talie inalta, croi stramt pe picior ce avantajeaza si formele mai plinute. Confectionat pan..
45,00Lei 65,00Lei
Pantaloni Dama Masura Mare Negri Kleo Pantaloni Dama Masura Mare Negri Kleo
Cel mai vândut
Pantaloni dama  masura mare din stofa elastica, croi feminin . Material  moale, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca se uzeaza in zonele esentiale. In talie cu elastic .  Talie inalta, croi lejer pe picior ce avantajeaza si formele mai plinute. Confectionat pana la marimea 8..
55,00Lei
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)