Meniu
Cosul tău

Taxa Transport si Retururi

MODALITĂȚI DE PLATĂ

1.Prin intermediul cardurilor bancare, online

Comanda se va achita utilizând un card bancar MasterCard, Visa, Visa Electron sau Maestro. Plățile sunt procesate de MobilPay într-un mediu securizat SSL; 

2.SISTEM RAMBURS (plata la curier)

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Cost transport

Curierat Rapid -Cost (19 Lei) - Livrare in toata Romania in maxim 24-48 ore . Livrarea comenzii se face de catre un curier, direct la usa dumneavoastra.

- Transport gratuit la comenzi mai mari de 299 lei

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului. Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau nu va corespunde masura aleasa, ne contactati pentru a returna articolul, iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp .

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.Puteti opta si pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.

Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar, iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra. Nu returnam banii in magzin pentru comenzile efectuate online.

 

Pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora ambalajul produsului.  

2. Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar noi vom lua legatura cu firma de curierat cu care colaboram,Sameday pentru a stabili detalii referitoare la ridicarea coletului dumnevoastra.

Produsele au 14 de zile garantie.

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR, DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE EXACT ASA CUM LE-ATI PRIMIT sau urme de uzura !